OM-Mölökky 2011

OM-mölökyt kisailtiin OTYn Beach partyjen kanssa jälleen Nallikarissa 13.8.2011. Mölökkyvastaavan ollessa estyneenä otti vetovastuun valmennuspäällikkö Hietaniemi. Miehen kyltymätön himo jämäköiden puukalikoiden käsittelemiseen yhdistettynä rantamaisemassa havaittaviin vähäpukeisiin ympin tyttöihin oli yhdistelmänä hänelle ohittamaton. Miehen sydämen pamppaillessa liian suurella nopeudella pumpaten verta ihan väärään paikkaan jäi turnauksen tarkempi havainnointi väliin (huhuja liikkuu myös pitsanhakureissun vaikutuksista havainnointiin, mutta niiden todenperäisyys on vähintäänkin kyseenalaista), mutta alla on kuitenkin tulokset ja päivitetty kokonaiskisan tilanne. Edessä on vielä viimeinen kilpailu, jossa ratkaistaan lopullinen voittaja. Vahvimmin tittelissä on kiinni Jukka ”kotoa on lupa osallistua” Ohtonen, jonka mestaruutta uhkaavat vielä joukko 6 pisteessä kiinni olevia pelaajia. Viimeisen kilpailun aikataulu ilmoitetaan pian.

• Finaalin voittaminen – 2p

Jokaiselta Mölökky Tourille osallistuneelta lasketaan lopulliseen sijoitukseen neljä (4) parasta turnaussuoritusta, jolloin olemalla estynyt yhdessä turnauksessa ei se vielä rajoita mahdollisuuksia kokonaistilanteessa. Jos pelaaja osallistuu kaikkiin viiteen turnaukseen, saa hän kuitenkin virallisiin loppupisteisiin osallistumispisteen kaikista turnauksista.