OKL-ilmottautuminen auki!


minioklOulun Kyykkäliigan (OKL) joukkueiden ilmottautuminen kaudelle 2016-2017  on nyt auki!

Ilmoittautuminen jatkuu keskiviikkoon 30.11. klo 23.59 asti osoitteessa:

http://www.oamkry.fi/oklilmo/

Tänäkin vuonna liigaan ilmoittautuminen jaetaan viimevuoden tapaan A-, B- ja C-sarjaan.

C-sarjan tarkoituksena on antaa helpot lähtökohdat iloiseen kyykän pelaamiseen rauhallisella tahdilla. Pelitahti pysyy rauhallisena, sillä sarja jaetaan useaan pienempään lohkoon joukkuemäärästä riippuen. Tämä sarja onkin oivallinen, jos haluaa ensimmäistä kertaa lähteä tutustumaan kyykkäliigan tunnelmaan, aikataulut ovat kiireiset pelien sopimisen kannalta tai muuten vaan haluaa ottaa pelaamisen mahdollisimman rennosti.

B-sarjan pelimäärä on kasvanut muutamien viime kausien aikana ja muutamana viime kautena on pelitahti ollut yllättävänkin tiivis. Sarjassa pelaaminen on kuitenkin rentoa eikä aikaisemmalla kokemuksella
ole juuri väliä. Jatkopelien tiiviistä aikataulusta johtuen sarjassa pelaavien joukkueiden täytyy huolehtia runkosarjapelit ajoissa pelatuksi.

A-sarjassa runkosarjapelien lukumäärä on suurempi ja runkosarjassa sijoituksista kamppaillaan hieman enempi “tosissaan”. Pelitahti on melko tiivis ja pelien sopimisen täytyy käydä sujuvasti, jotta aikataulussa pysytään.

Toivottavasti näistä kolmesta sarjasta jokainen joukkue löytää itselleen sopivan!

Sarjojen pelitahti riippuu suuresti siitä, milloin kausi saadaan käyntiin. Kausi saadaan käyntiin heti kun stadionin lumitilanne antaa sen myöten, sillä kyykkästadionilla ei tarvitse parkkipaikkojen tapaan odotella lumen polkeutumista asfalttiin. Pelilupa annetaan ensin stadionille ja myöhemmin parkkipaikoille, erillisellä maililla hallituksen päätöksen jälkeen.

OKL:n ohessa pelataan tänäkin kautena turnausmuotoinen Liigacup, johon kuuluvat kaikki sarjojen joukkueet. Jokaisen pelikierroksen otteluparit arvotaan ja otteluparin voittaja etenee seuraavalle kierrokselle.

Kyykkäjoukkueessa tulee olla 4-8 pelaajaa. Liigan osallistumismaksu on A-ja B-sarjoissa 16EUR/joukkue ja C-sarjassa 10EUR/joukkue. Kaikkien pelaajien tulee olla Oulun Akateemisen Mölökky- ja Kyykkäseura ry:n jäseniä. Jäseneksi liitytään viemällä jäsenhakemus (http://www.oamkry.fi/LOMAKKEET/oamk-jasenhakemus.pdf) seuran postilaatikkoon, joka on keskusaulassa virastomestarinpisteen yhteydessä. Seuraan liittyminen on ilmaista!

Viimekauden OKL:n säännöt löytyvät seuran nettisivuilta osoitteesta http://www.oamkry.fi/okl/saannot (säännöt lyödään 2016-2017 kauden osalta lukkoon kapteenipalaverissa uutta kautta varten).

Ilmottautumisen päätyttyä pidetään kapteenipalaveri. Jokaisesta joukkueesta kapteenin tai jonkun muun joukkueen jäsenen pitäisi olla paikalla. Kapteenipalaverissa suoritetaan lohkoarvonnat, käydään läpi yleisiä käytäntöjä sekä tehdään tarvittaessa kausikohtaisia muutoksia.

Tekniikan akateemiset TEK