OKL – Ilmoittautuminen on sulkeutunut


minioklTulevan talven ensimmäiset lumihiutaleet on jo havaittu ja talvea odotellessa olisikin viimein aika laittaa käyntiin ilmottautuminen Oulun Kyykkäliigan (OKL) kaudelle 2014-2015. Ilmoittautuminen alkoi maanantaina 27.10. klo 12 ja päättyy sunnuntaina 16.11. klo 23.59. Ilmoittautumislomake

Tänä vuonna liika jaetaan viimevuoden tapaan A-, B- ja C-sarjaan kasvaneesta joukkuemäärästä johtuen.

C-sarjan tarkoituksena on antaa helpot lähtökohdat iloiseen kyykän pelaamiseen rauhallisella tahdilla. Pelitahti pysyy rauhallisena, sillä sarja jaetaan useaan pienempään lohkoon joukkuemäärästä riippuen. Tämä sarja onkin oivallinen, jos haluaa ensimmäistä kertaa lähteä tutustumaan kyykkäliigan tunnelmaan, aikataulut ovat kiireiset pelien sopimisen kannalta tai muuten vaan haluaa ottaa pelaamisen mahdollisimman rennosti.

B-sarjan pelimäärä on kasvanut muutamien viime kausien aikana ja muutamana viime kautena on pelitahti ollut yllättävänkin tiivis. Sarjassa pelaaminen on kuitenkin rentoa eikä aikaisemmalla kokemuksella ole juuri väliä. Jatkopelien tiiviistä aikataulusta johtuen sarjassa pelaavien joukkueiden täytyy huolehtia runkosarjapelit ajoissa pelatuksi.

A-sarjassa runkosarjapelien lukumäärä on suurempi ja runkosarjassa sijoituksista kamppaillaan hieman enempi “tosissaan”. Pelitahti on melko tiivis ja pelien sopimisen täytyy käydä sujuvasti, jotta aikataulussa pysytään.

Toivottavasti näistä kolmesta sarjasta jokainen joukkue löytää itselleen sopivan! Sarjojen pelitahti riippuu suuresti siitä, milloin kausi saadaan käyntiin. Kolmena
edellisenä vuonna kausi on startannut vasta tammikuussa parkkipaikkojen heikosta lumitilanteesta johtuen. Tänä vuonna kausi saadaan käyntiin heti kun stadionin lumitilanne antaa sen myöten, sillä kyykkästadionilla ei tarvitse parkkipaikkojen tapaan odotella lumen polkeutumista asfalttiin.

OKL:n ohessa pelataan tänäkin kautena turnausmuotoinen Liigacup, johon kuuluvat kaikki sarjojen joukkueet. Jokaisen pelikierroksen otteluparit arvotaan ja otteluparin voittaja etenee seuraavalle kierrokselle.

Kyykkäjoukkueessa tulee olla 4-8 pelaajaa. Liigan osallistumismaksu on A- ja B-sarjoissa 14EUR/joukkue ja C-sarjassa 10EUR/joukkue. Kaikkien pelaajien tulee olla Oulun Akateemisen Mölökky- ja Kyykkäseura ry:n jäseniä. Jäseneksi liitytään viemällä jäsenhakemus seuran postilaatikkoon, joka on keskusaulassa virastomestarinpisteen yhteydessä. Seuraan liittyminen on ilmaista!

OKL:n säännöt löytyvät seuran nettisivuilta kohdasta säännöt (säännöt päivitetään lähiaikoina uutta kautta varten).

Ilmottautumisen päätyttyä pidetään kapteenipalaveri. Kapteenipalaveri järjestetään keskiviikkona 19.11. klo 18 ravintola Dataniassa yliopistolla. Jokaisesta joukkueesta kapteenin tai jonkun muun joukkueen jäsenen pitäisi olla paikalla, joten laittakaahan päivämäärä jo nyt kalenteriin! Kapteenipalaverissa suoritetaan lohkoarvonnat, käydään läpi yleisiä käytäntöjä sekä tehdään tarvittaessa kausikohtaisia muutoksia.

TIIVISTETTYNÄ:

Ilmoittautuminen alkaa ma 27.10. klo 12
(http://www.oamkry.fi/okl/ilmoittautuminen)

Ilmoittautuminen päättyy su 16.11.

Osallistumismaksut A-sarja 14EUR/joukkue, B-sarja 14EUR/joukkue, C-sarja
10EUR/joukkue

Kapteenipalaveri ke 19.11. klo 18

Tekniikan akateemiset TEK