OKL A välieräennakko


Ay caramba! Puolivälierät ovat takanapäin ja kauden loppuhuipennus on ovella. Puokkareissa SB yllätti testojunan housut kintuissa ja punakone peruttaa puksautti välieräsuunnitelmansa ojaan. Hanpit myllyttivät BSoDin nurin ennen kuin ovikellot saivat peliään kasaan ja SuHalta ei riittänyt lainkaan siimaa ennätystuloksiaan heitelleille kemisteille. Ylivoimaisesti tiukimman sarjan pelanneet Teklalaiset ottivat odotetusti niskalenkin Kakkossaajista. Talvi on pitänyt kentät priimakunnossa ja pelin taso on ollut niin kova että Ripeäkin huimaa. Seuraavassa ennakkopaljastukset tulevista koitoksista: pitäkää kiinni sträppäreistänne, luvassa on historiallisen kovaa välierämyllytystä!

 

TekLa – Hanpit

Eiss, eivv!! Kuluvan vuosikymmenen kuumin, hotein ja El Diabloin ottelupari on fakta! Nämligen tulevana sunnuntaina pelattavassa ottelussa ei varmasti montaa miinuserää heitetä, ja voittoon tarvitaan vahvan plussamerkkisiä suorituksia. Tekla sai hyvän ponnahduslaudan tiukoista kakkossaajapeleistä ja Piipon heitto on timanttisessa tikissä. Perämiehetkin alkavat saada otetta kentän tyhjennykseen, pelaamissaan kolmessa pelissä kun Teklalla tuli vain yksi miinuspääty. Hanppien peluutusrulettiin oli vielä BSoDia vastaan varaa, mutta ihannekokoonpano on huhujen mukaan vihdoin saatu iteroitua Äksän pelikirjaan. Kasuaalisti plussapäätyjä napsivat Hanpit eivät Teklan Okaa nöyristele, vaan pistävät Tepon johdolla luuta kurkkuun. Jonin uusissa lapasissa saattaa olla liikaa grippiä, mutta haittaakos tuo jos rosterista löytyy salaa jännätreenaamassa käyneen kyykkäjumalan ja warren werran paikkovaraa. Nämä pelit on pakko nähdä: Ripe suosittelee kyykkäkansalle aikaista stadikalle valumista tulevana sunnuntaina parhaiden katselupaikkojen varaamiseksi.

Ai niin, prosentit tosiaan 52-48 hallitsevien mestareiden hyväksi paremman Okan ja liekehtivän raahelaisbomberin perusteella.

SB – SuHa

Stadikan rakentaneiden insinöörien kantavuuslaskelmille koittaa tulikoe Yliopistokadun Lihavat Pojat ry:n puheenjohtajiston kohdatessa painavassa välierässä. SB tuuppasi konejunaa vasurilla kakkoseen ja välieriin pääsystä saatu adrenaliinibuusti näkyy varmasti Metsävainion ja Aken suorituksissa. Yläraajarampamanaatti on käyttänyt kaikki valveillaolotunnit vasurirutiininsa kohentamiseen ja hyväkuntoisilla kentillä tulostaso on varmasti parempi kuin puolivälierän -11.60. Vaa´an toisessa kupissa himotreenailevat SuppoHauet tekivät kemisteille Teklat ja ryssivät vain yhden ainoan erän verran miinukselle kolmessa pelissään. Rumempi Yliranta on tilastojen valossa ollut hirvittävässä iskussa, ja peräkaksikko Donni-Enni on edelleen mahdollisesti liigan paras. Maanantaina yhteen ottavilla tiimeillä on pitkä otteluhistoria, mutta tällä kaudella SuHa on ollut Jarnolle myrkkyä: SBn luotettavin ase lieneekin itsensä finaaleista aina ulos tupeksineiden suhalaisten korvien väleissä.

Prosentit 55-45 säännöllisesti tyhjääville Supoille sillä varauksella, että siimaa ei jaella ylenmäärin edes sympaattiselle Kaxille.

 

Tekniikan akateemiset TEK