OKL-A 2021-2022 Pronssiennakko ja Liigacupin Finaalinnakko


Ripes Corner logo
Ripes Corner

Ja lisää mömmöruttoa! Ruttoja joka paikassa. Enkä saatana ihan varmasti kirjoita tätä koko roskaa uusiksi. Joku roti – kyllä ei Ripen tarvisi enää maaliskuun loppupuolella olla edes niin selvinpäin, että osaisi kirjoittaa. Että tästä lähtee, kröh, krhm..!

aitoa_menoa vs SIK Bastards

Legendaarisn Liigacupin finaaleihin kaivoivat tänä vuonna itsensä vahvalla pelillä tasavahva AiM, ja ainakin kolme kelallista BSoDilta siimaa saanut SikkiBaskiaisten joukkue. Tarina kertoo, että AiMin konavoima otti kovan kolauksen, kun joukkueen selkäranka Kona-Inkeri sai siipaltaan (hihi) aimon plörähdyksen Omikronia ja siirtyi takaisin lakaisuosastolle siitä selvittyään. Pahaksi onneksi myös vastustajan swiippitiimistä puuttuu vakionimiä, sillä emeritus-PJ lähti KooÄmPeelle ja nappasi sieltä mukaansa niin ikään roppakaupalla ruttokoronaa. Näinpä vuoden striimihirmu joutuukin ironisesti katsomaan kauden viimeiset matsit striimin kautta.

Lantto huokaisee helpotuksesta, kun hänen ei tarvitsekaan  lähteä ratkaisemaan pelejä Taika-Inkerin korvaajana. Edellisistä peleistä on koko porukalla pitkä aika ja ruostetta löytyneekin AiMijunan rattaista. Petterin ja Inkerin voisi olettaa olevan vähintään 90% pelikunnossa sairastetun kulkutaudin jäljiltä, ja Topattikin on saanut tarvittavaa hermolomaa. Ripe arvaakin (vuoroin perseestään ja hatustaan lukuja vedellen) että AiM pelaa toisen erän plussaa, ja toiseen erän haisevan läjän miinusta.

ÄsBeen kokoonpano lie täyttä lottoa (tai vähintäänkin Leskisen sunnuntaibingoa). Mjatti ja Metsämansikka pelasivat Parisuhdekyykkäliigassa juuri +27 pelin (herraisä soikoon) eli heidän voisi ainakin olettaa olevan rosterissa Jarbon lisäksi. Mutta otetaanko viimeiseen ruutuun Koko Kansan Paavo, Raivo-Kaxi vai Letku-Ake? Ken tietää, vaan Ripepä arvaa että jos Sobbanen pelaa runkosarjatasollaan ja muut poijjaat eivät heitä joka mailaa huti, niin tulokset pysyvät kivasti yksinumeroisina.

Molemmat joukkueet ovat tunnetusti epävarmoja jääkentällä, mutta kenttäolosuhteet ovatkin tässä vaiheessa aivan puhdasta lottoa. Ja niinpä ne ovat otteluiden tuloksetkin.

Mikäli ruttopoika ja ruttotyttö ovat oikeasti pelikunnossa, niin AiMin voisi olettaa vievän nämä pelit. Vaan koska Jarbon Kusiaisten ossaajataktiikkakin ja kenttäolosuhteetkin voivat yllättää, niin Ripe ajelee rosenttihommissa ääritiukasti puanaisia (AiMia) päin.

Varsinaiset pelipinnat konelaisille 40-39, ja 21 prosentin todennäköisyys sille, että peli perutaan vieläkin jostain vitun kekeilysyystä. Piikit ei pidä ja kentällä vettä jne. Ihan sama.

Toiseen peliin prosentit vaikka toisinpäin. Ripe lähtee nyt kesälomahommiin niin että hulina käy. Örp!

Tekniikan akateemiset TEK