OKL-A Mitalipeliennakot


Ripes Corner logo
Ripes Corner

Voihan pieksut, pyhä Sylvi ja vittu-sitä-konaa-Pyyppönen! OKL lähestyy klimaattisista klimaattisinta päätöstään, ja vieläpä arvolleen sopivasti hyvin wanhojen aikojen tapaan gaalapäivänä! Ah. Mikä ihana näytös. Nykyteknologian aikana jopa Ripe-setä pystyi perunaisen virtausvideon varmuudella päättelemään, että viime vuoden supertrilleristä nähdään toivottu ilmainen uusinta SuppoHaukien rynnätessä finaaliin ohi märästä konaruudista kärsineen tenkyn.

 

Lauantain supervuoroparissa ei tule kummallekaan joukkueelle välieräkohtaamisien tarjoilemaa siimaa, sillä molemmat tiimit ovat vetäneet hihastaan salaiset ässänsä.  Suharit kaivoivat esiin puolivälierän jälkeen tönkkösuolassa lionneen raahelaismörssäri Piipon, joka pelasi pikselien mukaan loistokasta ykköspaikan kyykkää. AiMi järjesti myös salaisen iltalennon, jolla hankittiin Tanskanmaalle sijoittuvan lomareissun sijaan Kyykkäpoika kotiin Iiron muodossa. Epäselvää tosin on, että kuka pelaa, ja mitä paikkaa.

 

SuppoHauet metsästää hirmuisella rosterillaan ensimmäistä kultametalliaan OKL:stä, ja aikaisempiin vuosiin verrattuna suppojen nouseva käyrä lupailee finaalimähinöihin hyvää. Teräskuntoinen raahebomba Piippo ja käsittämättömässä kolmospaikan vireessä oleva Donni nakuttelevat kahdestaankin pelit hyvälle mallille, ja kenttien pehmetessä lumisateessa Erolan ja Enninkin mailat asettunevat pääkallokelien liukkaaseen teräsjääpintaan verrattuna piirun verran paremmin. Leveäharteinen Patteri pystynee vastaamaan Piipon tulitukseen jämäkällä rytinällä, eikä kakkospaikan bombaamiskisasta puutu ruutia kummaltakaan puolelta. Aimilla on Lanton ja Vallattoman verran tykittäjää, joille hiljakseen pehmenevä kenttä antaa mahdollisuuden uudestisyntymiseen persiilleen menneen välierän jälkeen. Ankkuripaikoilla voimasuhteet menevät ristiin, kuin sukset SB:n ja BlaBla:n gaalapäivän suunnitelupalaverissa, sillä Donnin kirurgiset linjapoistot ovat roskan verran parempia kuin Maken piikkipoistot ja Inkerin etuviivalakaisu ottaa kokonaisen linjan kerran neljästä useammin kuin Ennin vastaava. Finaalista tulee viime vuoden tapaan hyytävä trilleri ja sipulien taisto, ja Ripe tilasikin varmuuden vuoksi jo muutama viikko sitten merikontillisen koni akkia kentän laidalle. Tyhjäksi nautitun kontin voikin sitten rahdata vaikka TAKSilla Tampereelle kyykkäseurayritelmien tukemiseksi.

Prosentit Ripe pistää ties kuinka monennen kerran SuppoHauille (ette jumalauta ryssi näitä joka kerta, tunarit), sillä välierän tykitys (Oka -0.33 ((päissään laskettuna))) oli vain niin ynseän tasaista, että AiMin on pakko pistää parastaan siihen pystyäkseen. Mitä vain voi tapahtua, sillä edellisvuoden sillastanousu on varmasti kaikkien kyykkää seuraavien sohvaperunoiden mielissä kirkkaasti ja väkevästi. Lukemat mestaruudennälkäisille gloryhunttereille 55-45, varsåbra.

Pronssipelissä kohtaavat Kakkossaajat ja BSoD eivät varmastikaan ole tyytyväisiä välierien suorituksiin, mutta väliäkös tuolla. Itkeä on turha, kun kona on jo levällään. Toisosaajat ovat gaalapäivänä sekä Liigacupin finaalissa että OKL:n mitskupelissä, mikä tietysti jakaa voimaosakkeita kahteen koriin. Ytylin peluutuksesta ei ole selvyyttä, ja bsödillä on nälkää ensimmäiselle A-sarjamitskulle Aapon konaheiton mitan (lyhyt) verran enemmän kuin Himangan kiroilevalla koplalla. Ripe veikkaa, että Liigacupin ossaajaderbystä mahansa täyteen saava 2oss ei pysty vastaamaan vielä kerran tälle talvea synkkaavaan Matti-Aapo-combon hirmupoistoihin avauskierroksella, ja pronssiset mitskut matkaavat otittilaan prosentein 60-40.

Tekniikan akateemiset TEK