OKL-A 2021-2022 Finaaliennakko


Ripes Corner logo
Ripes Corner

Ripe oli jo pakannut kimpsut ja kampsut ja lampsinut lomalle ennakointihommista, kunnes löysi oven pieluksesta kirjekyyhkyn sinne pudottaman finaaliennakon. Saamarin läskipulu oli ryssinyt toimituksen, ja näin Ripe joutui itse naputtelemaan kirjoituskoneella ruutupaperille huulipunalla kirjoitetun paperin puhtaaksi. Ohessa alkuperäinen, ja nyt jo postuumi, finaaliennakko. Jos vaikka sattuu joku joka ei ole vielä nähnyt näköradiotallennetta tai lukenut viestimien rallatusta tälle iltaa.

 

Jatkossa joukkueet voisivat olla sairastamatta ja vekslaamatta rostereitaan, niin saisi tässä vanhakin jotain tolkkua tästä ruletista. Jumalauta mitä säätämistä!

SuppoHauet vs Puppelikukkeli Tööt Tööt

 

Pöööööööööt! Pööttitöötit jatkavat tuhkimotarinaansa ja nappasivat paikan Grande Finaleen SuppoHaukia vastaan vahvalla pelillä Åken omaavia punarasvanahkoja vastaan. Tässä vaiheessa Ripe on vain iloinen (Jeesuksen kanssa) siitä, että uusi tiimi on onnistunut raivaamaan tiensä OKLn Finaaliin asti. Tiukkaa vääntöä tästä kyllä tulee, sillä joukkueiden pelitaso on ollut pleijareissa suhteellisen lähellä toisiaan. Oka-kisassa taittuu nimittäin suppelipuppelien hyväksi vain pienellä Erosella.

 

Masupakkaa sekoittaa ihanasti Mömmöm-kyykästä mukaan kerätyt ruttotaudit. Tuore MM-kyykän pippelimestari Antti “MM EM mitä-näitä-nyt-on-M” Eronen on nimittäin viimeisten tietojen mukaan koronatädin vieraana ja näyttäisi kovasti, ettei pääse pelaamaan lauantaina. Paikkaamaan häntä tulee SuHan Villi Kortti, Sakari Nikula, jonka pudotuspelitilastot ovat: toiseksi huonoin HKA ja toiseksi isoin haukiprosentti. Lämsä nousseekin luultavimmin tässä tilanteessa kakkosruutuun paukuttamaan riviä (vittu viimeinkin) ja Donni pyrkii jättämään maksimityhjää kenttää keltanokka-Sakarille. Joukkueen virhemarginaali tippuu kuitenkin vaarallisen lähelle nollaa tällä vaihdolla. Suppojen Kuningas U-P Yliranta voi pitää vielä lipun korkealla, sillä kentällä oleva vakiokolmikko voi hyvänä päivänä tyhjentää kentän vaikka kolmestaankin. Ja jossain universumissa rumempi Eronen selättää Daddy Nurglen pikkutaudin ennen lörtaakia. Interesting times.

 

Pöötti on Ripen saamien sähkeiden mukaan lähdössä täydellä vahvuudella liikenteeseen. Roope pelaa selkeää MVP kauttaan ja kulmaheitot osuvat kivasti kohteeseensa. Mustaniemi katkaisee kaarreswiipeillään vastustajajoukkueen selkärankoja ja ykköstykki Nenonen on löytänyt suorastaan kadehdittvan varmuuden suorittamiseen. Lottopallokoneeseen jännitystä luokin Asmundi, jonka heittotarkkuus vaihtelee, kuin elohopean taso aamun jälkeen. Jos Topin heitot napsuu riviin (tai poistaa edes takaroskia) Pöötti pelaa nollaan pintaan tyylillä joka pelin.

 

Pöötti on tulessa, mutta edellisestä pelistä on pitkä aika, ja kentät ovat mitä luultavammin joko jäässä, tai pehmeitä, tai pitkän sarjan aikana vaikka molemmat. Vettäkin voi tulla. SuHa haluaa varmasti neljännen mestaruutensa, eivätkä sateenkaaripojat varmasti anna periksi helpolla. Mutta jos Anttia ei ole rosterissa, niin liekki-Ropsun Tööttejä on vaikea voittaa.

 

Prosentit Pöötille 60-40, jos Antti ei pelaa, mutta 55-45 SuHalle, jos Antti sylkee kuppiin negatiivista tulosta.

Tekniikan akateemiset TEK