OKL 2013-2014 ilmoittautuminen alkaa!


minioklToivo lumentulosta elää, vaikka sääennuste näyttää edelleen plussakelejä! Talvea odotellessa olisikin viimein aika laittaa käyntiin ilmottautuminen Oulun Kyykkäliigaan (OKL) kaudelle 2013-2014. Ilmoittautuminen alkaakin heti torstaina 14.11. klo 12 osoitteessa http://www.oamkry.fi/okl/ilmoittautuminen ja päättyy ti 3.12.

Edellisistä vuosista poiketen liiga jaetaan A-, B- ja C-sarjaan kasvaneesta joukkuemäärästä johtuen.

C-sarjan tarkoituksena on antaa helpot lähtökohdat iloiseen kyykän pelaamiseen rauhallisella tahdilla. Pelitahti pysyy rauhallisena, sillä sarja jaetaan useaan pienempään lohkoon joukkuemäärästä riippuen. Tämä sarja onkin oivallinen, jos haluaa ensimmäistä kertaa lähteä tutustumaan kyykkäliigan tunnelmaan, aikataulut ovat kiireiset pelien sopimisen kannalta tai muuten vaan haluaa ottaa pelaamisen mahdollisimman rennosti.

B-sarjan pelimäärä on kasvanut muutamien viime kausien aikana ja muutamana viime kautena on pelitahti ollut yllättävänkin tiivis. Sarjassa pelaaminen on kuitenkin rentoa eikä aikaisemmalla kokemuksella ole juuri väliä. Jatkopelien tiiviistä aikataulusta johtuen sarjassa pelaavien joukkueiden täytyy huolehtia runkosarjapelit ajoissa pelatuksi.

A-sarjassa runkosarjapelien lukumäärä on suurempi ja runkosarjassa sijoituksista kamppaillaan hieman enempi “tosissaan”. Pelitahti on melko tiivis ja pelien sopimisen täytyy käydä sujuvasti, jotta aikataulussa pysytään.

Toivottavasti näistä kolmesta sarjasta jokainen joukkue löytää itselleen sopivan! Sarjojen pelitahti riippuu suuresti siitä, milloin kausi saadaan käyntiin. Kahtena edellisenä vuonna kausi on startannut vasta tammikuussa heikosta lumitilanteesta johtuen. Tällöin A- ja B-sarjoissa pelitahti on ollut melko tiivis.

OKL:n ohessa pelataan tänäkin kautena turnausmuotoinen Liigacup, johon kuuluvat kaikki sarjojen joukkueet. Jokaisen pelikierroksen otteluparit arvotaan ja otteluparin voittaja etenee seuraavalle kierrokselle.

Kyykkäjoukkueessa tulee olla 4-8 pelaajaa. Liigan osallistumismaksu on A- ja B-sarjoissa 14€/joukkue ja C-sarjassa 10€/joukkue. Kaikkien pelaajien tulee olla Oulun Akateemisen Mölökky- ja Kyykkäseura ry:n jäseniä. Jäseneksi liitytään viemällä jäsenhakemus (http://www.oamkry.fi/LOMAKKEET/oamk-jasenhakemus.pdf) seuran postilaatikkoon, joka on keskusaulassa virastomestarinpisteen yhteydessä. Seuraan liittyminen on ilmaista!

OKL:n säännöt löytyvät seuran nettisivuilta osoitteesta http://www.oamkry.fi/okl/saeaennoet (säännöt päivitetään lähiaikoina uutta kautta varten).

Ilmottautumisen päätyttyä pidetään kapteenipalaveri. Kapteenipalaveri järjestetään keskiviikkona 4.12. klo 17 ravintola Dataniassa yliopistolla. Jokaisesta joukkueesta kapteenin tai jonkun muun joukkueen jäsenen pitäisi olla paikalla, joten laittakaahan päivämäärä jo nyt kalenteriin! Kapteenipalaverissa suoritetaan lohkoarvonnat, käydään läpi yleisiä käytäntöjä sekä tehdään tarvittaessa kausikohtaisia muutoksia.

Tekniikan akateemiset TEK