Kunniamaininta Juusolle ja muillekin puheenjohtajille ja aktiiveille


Huomenna vuosijuhlissa palkitaan Kyykkäakatemian valitsemat vuosikymmenen parhaat kuudessa eri kategoriassa. Sitä ennen kuitenkin julkaistaan viides saman palkintoraadin myöntämä kunniamaininta. Tällä kertaa valinta osuu  Juuso Räsäseen ja sitä kautta kaikkiin seuran aktiiveihin koko seuran olemassaolon aikana. Palkintoraati toi esille erityisesti Juuson useiden vuosien näkyvän työn OAMK:ssa eri tehtävissä, sekä hänen täydellisen omistautumisen lajille niin Blagin riveissä, HKL:ssä kuin seuran ulkopuolisissa kisoissakin. Kaiken lisäksi Juuso on kuulemma varsin mukava mies!

Kunniamainintaa ehdotettiin esimerkiksi seuraavin sanoin:

“Kunniamaininta: erityisesti Juusolle, mutta myös kaikille muille puheenjohtajille ja aktiivisille henkilöille paljon kiitoksia kyykän eteen nähdystä työstä ja rääkymisen kestämisestä. Aina on hyvin hommat tehty ja jäsenistön vähän rääkyessä tehty ne vielä vähän paremmin. Nykyään meillä on loistava ja aktiivinen seura, joka tarjoaa elämyksiä ja syytä astua raittiiseen ilmaan kaikentasoisille pelaajille”

Mitäpä tuohon lisäämään, joten ei muuta kuin paljon onnea kaikille kunniamaininnan saaneille ja tervetuloa juhliin lauantaina!

Tekniikan akateemiset TEK