Kotikisat paketissa, OAMK:n kesäliigojen mestaruudet SuHalaisille


Kesän kisakekkuloinnit lähestyvät loppuaan hurjaa vauhtia ja nyt myös tuplakotikisat ja kesän tärkeimmät liigat on saatu viimein taputeltua.Viisottelun SM-kisoissa Pöllökankaan koulun kentällä ja OAMK:n jäsenet kahmivat kotikisoissaan aimo saaliin alempien sarjojen SM-arvometalleja. Miesten B-sarjassa hopealle sijoittui Tapani Himanka, naisten A-sarjassa niin ikään toiseksi pinnisti Anri Kinisjärvi. Miesten A-sarjassa ainoa ulkopaikkakuntalainen TopiTopi jäi nuolemaan näppejään OAMK:n varmistaessa arvokkaimmat sijat: Antti Piippo otti kultaa (74), Aapo Lehtosaari hopeaa (64) ja Olli Vuolteenaho pronssia (63).

Naisten mestaruussarjassa tehtiin OAMK-historiaa, kun Enni Yliranta nappasi Ouluun hopeamitalin (62). SM-mitalit jäivät perinteisesti saamatta miesten mestaruussarjassa parhaan OAMK-pelaajan sijoittuessa kovatasoisessa kilvassa vasta viidenneksi.

Lauantain ja sunnuntain (Ripen kisat) tuloksia voi käydä katselemassa täältä: http://www.kyykkaliitto.fi/kilpailutuloksia.php

Henkilökohtainen kyykkäliiga ja Kesäjoukkueliiga saatiin tänään torstaina pelattua loppuun, kun Antti Eronen ja Olli Vuolteenaho kohtasivat yleisen sarjan finaalissa. Yleisen sarjan HKL:n mestari vuosimallia 2017 on finaalissa pidemmän korren vetänyt Antti Eronen ja naisten HKL-mestaruuden vei nimiinsä Enni Yliranta. Kesäjoukkueliiga päättyi kolmatta kertaa perätysten SuppoHaukien mestaruusjuhliin tiukan pinkeän finaalitrillerin päätteeksi.

Onneksi jäljellä on vielä kesäkauden parhaat ja odotetuimmat kisailut Santun Seiskan PM-kisojen ja SPKL:n merkeissä!

Tekniikan akateemiset TEK