Kevätmölökky


Kevätmölökky taisteltiin 12.3.2011 aurinkoisessa pakkassäässä kyykkäkopilla. Taistoon osallistui tällä kertaa 8 mölkkääjää ja jo alkulohkoissa koettiin huikeaa draamaa. Alkulohkoista jatkoon pääsi osallistujamäärän vuoksi kaksi parasta pelaajaa. Lohkossa 1 tahkottiin tämän vuoksi komeasti koko rahan edestä ja kaikki lohkon pelaajat saivat yhden erävoiton kunnes Johanna Lahdenperä jäädytti tarkoilla poistoillaan alkuerän itselleen. Hämilleen jääneet lohkon muut jäsenet taistelivat vielä viimeisestä paikasta jatkoon ja siinä voitokkaasti onnistui Atte Aunola.

Lohkossa 2 sen sijaan suuria yllätyksiä ei koettu. Myös mölökyn puolella jumalan titteliä kantava Juuso Räsänen otti omansa nopeasti. Toisena jatkoon pääsi ikinuori Mika Pohjanen. Vertailtaessa alkulohkojen kestoa, vei lohko kaksi myös nopeuskisan, sillä ehkä noin 30min kestäneen alkulohkon pelit olivat nopeasti ohi. Tasainen ykköslohko käytti omaansa aikaa noin 2 tuntia.

Finaalissa Lahdenperä näytti, ettei turhaan tullut paikalle ja otti miltei näytöstyyliin finalistipoikien päänahkat ja nousi voittoon ja samalla rankinglistan jaetulle kärkisijalle. Palkinnoksi hän kuittasi aidon 40% iloa täynnä olleen venäläisen lähdeveden.

 

 

Lohko 1

 

Lohko 2

Atte Aunola

 

Samuli Komulainen

Johanna Lahdenperä

 

Jaakko Rajakallio

Matti Eteläperä

 

Mika Pohjanen

Janne Mahosenaho

 

Juuso Räsänen


 

 

Finaali

 

 

Juuso Räsänen

 

 

Mika Pohjanen

 

 

Johanna Lahdenperä

 

 

Atte Aunola

 

 

 

 

 

VOITTAJA:

Johanna Lahdenperä

 

Mölökky Tour 2011 – Ranking

1. Johanna Lahdenperä 5p

1. Anna Nikkilä   5p

3. Atte Aunola  4p

3. Matti Eteläperä  4p

3. Mika Pohjanen  4p

4. Olli Huoviala  3p

4. Jukka Ohtonen  3p

4. Juuso Räsänen 3p

5. Riku Hietaniemi  1p

5. Samuli Komulainen 1p

5. Anne-Mari Laitala  1p

5. Joonas Leskinen  1p

5. Janne Mahosenaho  1p

5. Timo Puikko  1p

5. Jyrki Puttonen  1p

5. Aleksi Pöyhtäri  1p

5. Jaakko Rajakallio 1p

5. Teemu Rytilahti  1p

5. Jarno Seppänen  1p

5. Saana Tauriainen  1p

 

Ranking-pisteiden muodostuminen:

  • Osallistuminen turnaukseen – 1p
  • Alkulohkon voittaminen – 2p
  • Finaalin voittaminen – 2p

Jokaiselta Mölökky Tourille osallistuneelta lasketaan lopulliseen sijoitukseen neljä (4) parasta turnaussuoritusta, jolloin olemalla estynyt yhdessä turnauksessa ei se vielä rajoita mahdollisuuksia kokonaistilanteessa. Jos pelaaja osallistuu kaikkiin viiteen turnaukseen, saa hän kuitenkin virallisiin loppupisteisiin osallistumispisteen kaikista turnauksista.

Tekniikan akateemiset TEK