Kesän liigojen voittajat ovat ratkenneet!


kesäPitkin kesää stadionin kentällä Oulun auringon alla lensivät kyykät ja ärräpäät. Kesällä kyykän iloista sai nauttia myös perjantai-iltaisten hassuttelupelien lisäksi tositoimissa, kun OAMK järjesti henkilökohtaisen kyykän liigan (HKL) sekä kesäjoukkueliigan (KJL).

HKL sai osallistujia vinhat 34 kyykkääjää, ja tasokin oli päätä huimaavaa! Kesän aikana pelkästään runkosarjassa mestaruussarjan tuloksia heiteltiin 11 kappaletta (mestaruussarjan raja miehillä +22 ja naisilla +10). KJL keräsi osallistujia huimat 10 joukkuetta!

HKL finaaliin pääsivät yleisessä sarjassa Samuli Komulainen ja Antti Eronen, naisten sarjassa viime vuoden tapaan Maija Ohtonen ja Enni Dahl. Yleisen sarjan voitto meni todella tasokkaan finaalin jälkeen Smuulille, ja naisten sarjan voitto viime vuosien tapaan Maijalle! Onnittelut voittajille, mutta myös hopeasijoille yltäneille! KJL finaalissa kohtasivat SuppoHauet ja LollerRollersit. Finaalipelit olivat jännittävän tasaväkisiä, SuHa kuitenkin vei voiton! Pronssista pelasivat BSoD ja OAMK I, joista jälkimmäinen oli parempi.

Onnittelut voittajille ja iso kiitos kaikille osallistujille!

Tekniikan akateemiset TEK