Kesäkyykkätouhut !


minioamkTuntuuko sinustakin, että talvella pelattava akateeminen kyykkä on alkanut luistaa ja on mukavaa? Kesäkyykkä on tällöin juuri sinua varten! Jos et ole kyykkää vielä kesäkentillä paljon pelannut, niin mielipaha on taattu, ja onnistumisten sijaan tarjolla on epäonnistumisia! OAMK tarjoaa jäsenilleen Kesäliigan ja HKL:n tähän tarkoitukseen!

 

Kesäliiga alkaa jo ensi maanantaina! Ilmoittautuminen on vielä auki huomiseen asti osoitteessa: http://www.oamkry.fi/kesaliiga/. Kesäliigassa joukkue koostetaan 4-8 pelaajasta, ja pelit pelataan kyykkäliiton säännöillä muutamin pikkumuutoksin (säännöt: http://www.oamkry.fi/liigatjakisat/kesa/kesaliiga-2015/saannot/). Runkosarja pyritään saamaan pelattua elokuun loppuun mennessä.

 

Henkilökohtainen liiga, tuttavallisemmin HKL on jo pyörähtänyt käyntiin. Muistakaa sopia pelejä hyvissä ajoin, niin ei tarvitse antaa luovutusvoittoja!

 

Jos aikaa ei ole töiden tai lomien takia liigan pelaamiseen, ovat Kesähauki ja Ripe Kimarin kisat oikea valinta sinulle. OAMK ry järjestää lauantaina 11.7. Kesähauki –turnauksen (http://www.kesahauki.info/), ja heti perään sunnuntaina 12.7. Ripe Kimarin kisat, molempina päivinä pelataan Haapalehdon kentällä (Tilustie). Kesähauki on akateeminen kesäkyykkäturnaus, jossa pelataan neljän hengen joukkueilla. Ripe Kimarin kisat ovat kyykkäliiton alaiset kisat, ja kisoissa pelaamiseen vaaditaan kyykkäliiton pelaajalisenssi.

 

Tekniikan akateemiset TEK