Finaalipäivä ja Kyykkägaala huipensivat OKL:n

OKL:n kausi päättyi lauantaina 9.3. aurinkoisessa pakkassäässä vietettyyn finaalipäivään. Päivän aikana pelattiin A-sarjan pronssiottelu, A- ja B-sarjojen finaalit, All Stars –ottelu sekä Liigacupin finaali.

Pelit alkoivat aamupäivästä suoraan A-sarjan pronssiottelulla, koska B-sarjan pronssiottelun joukkueista toinen ei päässyt paikalle. A-sarjan pronssista taistelivat Jarrupartio sekä Blagitarius Blagiators. Joukkueilta ei nyt mitään unelmapeliä päästy näkemään ja ensimmäinen erä päättyikin tulokseen -14 – -6. Jarrupartio paransi selvästi peliään toiseen erään, mutta sepäs ei riittänyt vaan ottelu päättyi tulokseen  -16 – -10 ja A-sarjan pronssimitallille siis ylsi BlaBla.

Seuraavaksi olikin vuorossa All Stars –ottelu, jossa suoritusten taso vaihteli hyvinkin paljon niin A-sarjan kuin B-sarjankin parhaimmistolla. All Stars pelailun jälkeen päästiinkin jo seuraamaan Liigacupin finaalia, jossa kohtasivat Hanpit ja SIK Bastards. Tasaisen ensimmäisen erän veivät Hanpit pistein -4 – -6. Molemmat joukkueet paransivat peliään vielä toiseen erään ja ottelun päättyessä lukemin -6 – -11 pääsivät Hanpit juhlistamaan Liigacupin mestaruutta!

B-sarjan finaalissa voiton vei The No Good Yellows suoraan kahdessa pelissä. Joukkueen tasainen suorittaminen toi toisessa pelissä hienon -12 tuloksen ja B-sarjan mestaruus oli sitä myöten selvä Binääriserverin Osittaisderivaatan jäädessä hopealle. A-sarjan finaalia pelailtiinkin sitten pitemmän kaavan kautta, kun mestaruudesta taistelivat SIK Bastards ja Jarrutytöt. Finaalien kaksi ensimmäistä peliä SB vei selvin lukemin Jarrutyttöjen antaessa siimaa. Finaalisarjaan saatiin kuitenkin mukavasti lisää jännitystä yhden tasapelin ja Jarrutyttöjen kahden voiton myötä. Jarrutyttöjen nousu otteluvoitoissa tasoihin ei kuitenkaan riittänyt vaan ratkaisuottelun tuloksen ollessa -20 – -3 pääsi SIK Bastards juhlimaan A-sarjan mestaruutta otteluvoitoin 3-2.

Finaalipelien jälkeen siirryttiin Teekkaritalolle viettämään Kyykkägaalaa. Gaalassa jälleen muistettiin vuoden aikana menestyneitä sekä palkittiin OKL:n mestarit ja pelaajia henkilökohtaisten meriittien merkeissä.