Finaalianalyysi: Hanpit – SIK Bastards


miniripeNo johan ponppas. Jos runkosarjan aikana Juusoskin pureskeli kynsiään heikon tason ja huipputulosten puuttumisen vuoksi, niin viime viikolla näitä sitten nähtiin parikin. Nämligen, nyt finaalissa olevat tiimit paukuttivat viimeisimpinä otteluinaan +5- ja +4 –pelit, joista ensimmäinen on jaetulla sijalla seuran kovin tulos evör, kun taas jälkimmäinen ottelu oli seuran historian toisiksi tasokkain matsi.

Huhujen (ja tilastojen) mukaan eräät tjamti, Läskinen, Poksu-Oksu ja Swamp dick paddle ovat ilmiliekeissä, eikä yleisö ole unohtanut Jarmo Säppisenkään videolle taltioitunutta säväyttävää kombolinjapoistoa (tässä, olkaa hyvät: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KfIFdOeSsxI#t=394). Kuka muu muka kuin Ri-i-pee tästä parista arpoisi voittajaksi yhtään ketään?

Stadionin kentät ovat pelaajien ja yleisön suureksi harmiksi luotettavien kelikameroiden mukaan uima-allasasteella ja odotettavissa on ankaran veden kolailun jälkeen pomppuista ja kiiltävää jääkenttää, jota tuskin saadaan paljoa pehmennettyä lumen puuttuessa. Alusta vaikuttanee eniten hulinoivan Jonin harmituskertoimeen ja videotaltioinnin mukaan myös SB:n tepsuttelevalla liigavastaavalla on perinteisesti pieniä hankaluuksia kovalla alustalla. Ripen brenkunhuuruiset mahahapot kertovat, että myöskään herra Südlicher Herkunft tuskin tulee runnomaan piste-ennätyksiä toistamiseen uusiksi lauantain auringonpaahteessa.

SB:llä on 3 pelaajaa kokoonpanossa, joita olosuhteet häiritsevät vähemmän, kun taas Hanpeilla ainakin varovaisen ennakkoarvion mukaan vain 2 (Ripe ottaa vastaan arvauksia pelaajista Teron pubin postilaatikkoon).

Näinpä, ehkä hieman yllätyksellisesti, SB goes back-to-back ja Kötsiksen palkintopöytä turpoaa palkintosäiliöksi. Prossat 51 – 49 puolustavalle mestarille.

Tekniikan akateemiset TEK