OKL-ennakko: Kakkossaajat ja Droit


Kakkossaajat

2saajien kokoonpanoa on vaikea määrittää, koska joukkueen kapteeni voi periaatteessa pelata mitä paikkaa vain ja muidenkin pelaajien on nähty vaihtelevan heittopaikkojaan menneisyydessä varsin aktiivisesti. YTY jatkanee kuitenkin ankkurina ainakin alkukauden kokoonpanossa, koska on melko varmasti joukkueen tarkin ja varmin heittäjä. Viime kaudella 2saajat sinetöi jatkoonpääsymahdollisuutensa loistokkaalla 6 ottelun tappioputkella, mutta toisaalta tulostaso heittelehti kovasti pitkin kautta ja niin se tehnee tälläkin kaudella, joskin vähemmissä määrin. Joukkue kalasteli BoSS:in konkurssipesästä itselleen kuitenkin kelpo vonkaleen vahvistamaan sen ehkä tähän asti heikointa osastoa, eli konapommittelua. Kyseinen ”mchaka” Häkkinen lisännee joukkueen tasaisuutta heittelemällä täyteen konaan toisinaan mojovia pommeja, mutta ei ratkaise ongelmaa täysin ollen itse myös toisinaan hieman epätarkka pommittelija, varsinkin toisella heittokierroksella. Muun osaston kuin YTYn ja Häkkisen täytyy kuitenkin nostaa perussuoritustaan varmemmalle tasolle, jolloin 2saajien ehdottomasti saavutettavissa oleva hyvä yksittäinen peli voisi muuttua tasaiseksi hyvien otteluiden sarjaksi. Suurin kysymys on pitkän tähtäimen varmaotteisuus ja toiseksi suurin YTYn paikkojen kestävyys. Ennakkoarvion mukaan tämän vuoden kovatasoisessa OKL:ssä joukkue jäänee valitettavasti pleijareiden ulkopuolelle.

Ennakoitu ykköskenttä: Vahtiala, Häkkinen, Lonnakko, Määttä

Ennakoitu runkosarjasijoitus: 5-8.

FYI! Koska Ripe ei ole lääkärismies eikä riskianalyytikko, niin lopullinen varmuus YTYn loukkaantumisriskistä saatiin vain tilaamalla lääketieteellinen analyysi lääketieteiden laitokselta ja käyttämällä se tietojenkäsittelytieteiden laitoksen kautta lopullista uuden tekniikan ymmärrettävää presentaatiota varten. Tulos oli seuraava:

 

IRE

 

 

Droit

Viime kauden ehdottomasti kovin yllätystiimi, eli aina finaalin saakka tiensä raivannut Droit tullee tällä kaudella olemaan astetta kovempi pähkinä myös runkosarjassa. Nimellisesti varsin perinteisellä kokoonpanolla kulkeva joukkue sisältää sarjan OAMK:n legendaarisimpia kyykkänimiä: Saho, Paho, Santtu… Tämän ei kuitenkaan pidä antaa hämätä, sillä “Droit 2.0” on kovaa vauhtia luomassa omaa jalansijaansa Oulun kyykkäskeneen Tuomas “Bomb” Havelan, Tuure “Blagin Painajainen” Karppimaan sekä Miikka “Statue of Otter” Saukon voimin. Viime kauden loistosuoritus on epäilemättä antanut lisää itseluottamusta ja joukkueen tulikuumat rekryt Erno “Mato” Klemetti sekä Olli of Kiviniemi tulevat pitämään huolen Droitin jatkuvuudesta. Selkeästi suurin miinus joukkueelle verrattuna edelliseen runkosarjakauteen on OAMKin kenties näyttävimmän heittotekniikan omaavan Pekka Ahon häipyminen Saksan gorodki-kentille, mutta toisaalta tämä liike antaa lisää tilaa Droit 2.0:lle. Santun ja Sahon ehtiminen pelikentälle on lisäksi täydellinen mysteeri. Rehellisesti sanoen Droitin peluutuksessa on tällä hetkellä liikaa kysymysmerkkejä, joten aivan kärkikahinoihin ei joukkuetta voi tällä kaudella suoriltaan laskea.

Ennakoitu ykköskenttä: Havela, Otter, Kiviniemi, Tuure

Ennakoitu runkosarjasijoitus: 4-7.

Tekniikan akateemiset TEK