Pleijariennakko


Kuinkas sitten kävikään! Hanppien kone hyytyi viime metreillä, DBI pelasi itsensä pihalle ja Droit otti flopin, mediumina. STH puolestaan otti sen mitä oli otettavissa, PB taisteli minkä pystyi ja BB nyt vain teki sen mitä odotettiin. Pleijariparit ovat:

  • Blagitarius Blagiators – Entiset Hipit
  • STH – Droit
  • Hanpit – SIK Bastards
  • BoSS – Pacman Brothers

Ruoditaanpa niitä hetkinen hieman syvemmin.

Blagitarius Blagiators – Entiset Hipit
Blagit pelasivat läpi runkosarjan armottoman tasaista ja hyvää kyykkää, huonoimman ottelutuloksen ollessa makoisa -38 BoSSia vastaan. -19.59 oka antaisikin ymmärtää, että tämä ottelupari on taputtelua vaille valmis. Mutta katsoppas! 18.1. jälkeen Ex-Hippien kapu otti natsipeluutuksen käyttöön ja sen jälkeen Hipit ovat pelanneet tasaisesti alle -30 otteluita, useasti jopa alle -20! Kun vielä päälle kasataan valtavat paineet runkosarjan voiton myötä, on kasassa potentiaalinen yllätys, johon harva uskoo. Suurella varmuudella voiton vie kuitenkin BB, prosentit 80-20.

STH – Droit

Tämän otteluparin oka:t ovat hyvinkin lähellä toisiaan, joten sikäli sarjasta voisi ennustaa tasaista… Droitin sakki on kuitenkin perin kokematonta ja kun tiimin kokeinenkin kettu Paho on hänkin altis vaihevirheille ja selittelylle, alkaa vaaka kallistua STH:lle. Droitin viimeisimpien otteluiden sarja on toki hyvä, mutta rutiinin puuttuessa prosentit menevät STH:n puolelle, 70-30.

Hanpit – SIK Bastards
Mitäpä Hanpeista voisi sanoa, mitä ei ole jo sanottu? Keskitytäänpä siis Bastardseihin. Joukkue iski runkosarjan viime metreille kehiin himotreenaajaksi osoittautuneen Leskisen Joonaksen, joka onkin kakospaikan bomberina oiva lisä tiimiin, josta muiden paikkojen erikoismiehet jo löytyivät. Okassa Hanpit ovat toki hieman jäljessä, mutta okaa merkittävämpi tässä parissa on napostelun määrä, joka MM-kyykkäreissun perusteella on SB:n osalta huipussaan. Hanpit taas floppasi alkulohkoon ja sama saattaa toistua nytkin. Kovasinin, Tuovisen ja viimevuotisen pleijarivireen voimalla prosentit lankeavat kuitenkin niukasti Hanpeille, 55-45.

BoSS – Pacman Brothers
Päähänpotkitut Pacmanit saavuttivat vain viidennen sijan, vaikka oka oli runkosarjan toiseksi paras. Okavertailussa BoSS löytyy puolestaan 9. sijalta, joten tämänhän pitäisi olla tällä selvä. Mutta mutta, BoSS on ennenkin rämpinyt luokattomalla pelillä voittoihin runkosarjassa ja löytänyt yhden extravaihteen pleijarivaiheessa. Samankaltaista ylisuorittamista on odotettavissa nytkin. PB:n menestys riippuu kahdesta seikasta: Pitääkö Sikkilä tasonsa ja osuuko Vili yhtään mihinkään. Prosentit lankeavat PB:lle, 60-40.

Ennustus on, että voitot menevät BlaBlalle, STH:lle, SB:lle ja Pacmaneille. Välierissä kohtaisivat täten BB ja SB sekä STH ja PB. Vetoja ei oteta enää vastaan, sillä rahaa pitää jäädä brenkkuunkin.Tekniikan akateemiset TEK