OKL analyysissa: Ossaajat & PacBro


Ossaajat

Ossaajilla on jälleen kivikova kaarti, joka on sekoitus väkevää konabomberismia, tarkkaa sweeppiä ja kaikkea siltä väliltä. Herkän miehekäs kapteeni Pyyppönen pitänee huolen myös joukkueensa ravintopyramidista ja treeneistä, joten niistä menestyksen ei ainakaan pitäisi jäädä kiinni. Jos haluaa monivetoonsa kerrointa, niin Ossaajat on oivallinen valinta. Jos haluaa tiimin, jolla pää kestää, niin…

A-n-a-l-y-y-s-i: Yksi asia on varma, runkosarjan voitto ja mestaruus eivät kulje tällä joukkueella käsikädessä. Se on joko tai.

 Pacman Brothers

Caion miesten vessassa liikkuu villi huhu: sapattivuodeltaan palaava Pacman Brothers on kehittänyt ehkä liigan kuumimman sandaalin. Hanpeissa rahakasta viime vuotta viettänyttä PB:n perustajajäsentä Teppojen Teppoa ei edes viitsitty kysyä rosteriin! Tunteiden paloa  ja myllyjä on siis luvassa erityisesti Pacmanien ja Hanppien välisissä liigakamppailuissa. Aika näyttää mikä on PB:n tuloskunto ilman Mylly-Malista. Materiaalin kapeus muodostaa pacmaneille vakavan ongelman: Jos joku tiimistä on henkisesti kämpillä, ei paikkaajia ole.

Analyysi: Pudotuspelipaikka on tänä vuonna tiukassa, mutta yltänee ensimmäiselle kierrokselle.

Perjantaina sokerina pohjalla tuplamestarit SIK Bastards ja STH!

Tekniikan akateemiset TEK