OKL analyysissa: ExH & Hanpit


Entiset hipit

B-sarjassa DBI:n tavoin kaksi kautta tarponut tiimi on samoilla kujeilla mukana. Vanhat jyrät Eteläperä/Koivunen ovat jälleen menossa mukana ja rosterista löytyy leveyttä 8 pelaajan verran. Mutta kysymys kuuluukin, nouseeko suorittaminen A-sarjan vaatimalle tasolle? Joukkueessa on potentiaalia ja kaiken napsahtessa kohdille on mahdollisuuksia jopa huikeisiin alle 30p otteluihin. Pleijareihin pääsy edellyttää kuitenkin kaikilta pelaajilta venymistä, myös jo mainitulta konkarikaksikolta.

Analyys I: Pleijaripaikka tavoitteena, kova tappelu DBI:n ja Kakkossaajien kanssa.

Hanpit

Mestarijoukkue Hanpit onnistui viime kaudella pelaamisen ohella rakastelemaan OKL-pokaalin korjauskuntoon ja tavoittelee vastaavaa suoritusta tälläkin kaudella. Kahden peräkkäisen mestaruuden voittaminen ei kuitenkaan ole helppo juttu, vaikka joukkue tulvisi tähtipelaajia kuten Kovasin, Malinen ja Hernis. Sarjan mahdollisesti kovin kolmospaikan pelaaja Janne Tuovinen tullee viemään joukkueen play-offseihin, vaikka Hanppeja ei eittämättä runkosarja vieläkään sytytä.

An Al Yyysi: Ei mitään tietoa, AIVAN mitä tahansa voi tapahtua. Mestaruutta ei uskalla kuitenkaan tälle kaudelle luvata.

Tarkasta huomisaamuna nurkkauksesta analyysit Kakkossaajista ja KombostiKoblasta

 

Tekniikan akateemiset TEK