VaPuPiPu toi maailmanmestaruuden Ouluun!

Oulusta MM-kyykkään lähtenyt “keräilyerä” VaaleenPunasetPippeliPuppelit hoiti homman kotiin ja toi ensimmäisen akateemisen kyykän yleisen sarjan maailmanmestaruuden Ouluun.  Joukkueessa pelasivat Joonas Leskinen, Jarno Seppänen, Olli Huoviala ja Jukka Määttä.

Finaalissa VaPuPiPu nujersi lappeen  Rannan eläkeikää hipovan tiimin, joka on hallinnut MM-kyykkää jo  monta vuotta. Finaali ei tasolla huimannut (-14 – -17), mutta kukapa tilastoja katselee, vain voitto ratkaisee! Oulun pojat pelasi koko turnauksen “keskiheikkoa” peliä, mutta vastustajan mukaan. Lopputuloksena siis maailmanmestaruus, hyvä Oulu!

Muista yleisessä sarjassa pitkälle edenneistä oululaisista joukkueista STH sijoittui kymmenenneksi ja Ossaajat 17.:a.

Naisten sarjassa voiton nappasi jo kolmatta kertaa peräkkäin WIT Blanko. Toiseksi sijoittui Pinppi-69, Harakat puolestaan oli seitsemäs ja Penppu-69 kymmenes.