Veepee Wappukyykän voittoon


OAMK:n tähtipelaajista koostettu joukkue VeePee eli Voitosta Pellaajat (Matti “DI” Eteläperä, Mikko “poski turvoksissa” Häkkinen, Jukka “nukkuu parvekkeella” Ohtonen ja Mika “kuningasrekryäjä” Pohjanen) nappasi vuoden 2007 Wappukyykän mestaruuden dominoimalla hankalalla alustalla pelattuja otteluita yhtä erää lukuunottamatta. Toiseksi turnauksessa tuli STH, jonka ykköstykki Jukka Ohtonen oli päättänyt todellakin pelata voitosta siirtymällä turnauksen ajaksi voittajajoukkueen riveihin. Pronssia turnauksessa nappasi Hanpit, joten 12 mitalipelaajasta peräti 10 oli OTiT:n haalareissa. Eipä menneet kosanderit tahi siis lantratut Suomi-viinat vääräuskoisten suihin.

Pelit alkoivat hiukan myöhässä, koska hyvin monen joukkueen pelaajat olivat jättäneet viinojen pakkaamisen aivan viime tinkaan. Kun pelit vihdoinkin alkoivat, palautivat hankalan nurmikenttäalustan jujut taas kerran pelaajien mieliin. Piti joko heittää laakana todella matalaa kaarta tai sitten aivan perille asti, tai sitten mäihällä. Muuten ei ollut oikein mitään toivoa menestyksestä.

Eipä siellä peleissä hirveästi mitään mainittavaa tapahtunut. Pelit pelattiin ja voittaja selvitettiin. Tuloksista ei ole kuin Pohjasella hajua ja niistäkin ehkä puolet on laskettu väärin, koska kyykkiä oli kentällä aivan älyttömästi.

Tekniikan akateemiset TEK