Akateemiset kyykkääjät terävinä kesän kilpakentillä


Opiskelijataustaiset kyykängisuajat ovat hiljalleen vakiinnuttaneet paikkansa kesällä järjestettävissä Kyykkäliiton alaisissa kilpailuissa. Oulusta, Tampereelta ja Lappeen rannasta usein kisoihin matkaaville pelaajille on tarttunut tassuun tänä kesänä arvokkaiden oppirahojen lisäksi myös historiallisen suuria saavutusvonkaleita.

16.7.2017 Harjavallan henkilökohtaisessa kilpailussa OAMK:n jäsen ja Oulunsalon oma poika Lauri Hokkinen sivusi miesten SE-tulosta +30. Erätulokset +16 ja +14 näyttävästi nakuttanut Hokkinen edustaa virallisesti Tammer-Kyykkää ja talvisin Hokkisen voi tavata anaalivandaalien mustissa oululaisjoukkueita turnauspeleissä kiusaamasta. Hokkisen pelin tallenteen voi käydä vilkaisemassa osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=nFZe8hBU7jM.

22.7.2017 pelattiin Imatralla perinteinen Imatran Impi -kyykkäkisa ja erityisen merkittävän kilpailusta teki sen asema viimeisenä MM-karsintakilpailuna elokuun alussa järjestettäviin Karlsruhen MM-kisoihin Saksassa. Kyykkää miesten joukkuepelissä lähtee tänä vuonna edustamaan monelle opiskelijakyykkääjälle tutuista nimistä koostuva kvartetti: Jukka Tanninen, Miika Sorvali, Marko Peiponen ja Antti Eronen. SuppoHaukien Eronen (OAMK) ja anaalivandaalien Sorvali (Tammer-Kyykkä) pukevat siniristipaidan päälleen ensimmäistä kertaa. WCOK:ssa näyttäytymässä käyneelle Peiposelle (Nurmeksen Kyykkäseura) kisamatka on jo tuttu juttu, samoin aiemminkin MM-kisoissa menestyneelle Tanniselle (Imatran Kyykkä).

Onnittelut kilpailutuloksista ja edustuspaikoista asianomaisille!

Tekniikan akateemiset TEK