Oulun FantasiaKyykkäLiiga 2023-2024

OFKL alkaa jälleen!

Uuden OKL-kauden pyörähtäessä käyntiin, starttaa jälleen myös uusi Oulun FantasiaKyykkäLiiga- kausi! Tänäkin vuonna pääperiaatteet ovat samanlaiset - pelaajat ostavat oman fantasiajoukkueen liigapelaajista, joiden suoritukset oikeilla pelikentillä vaikuttavat myös fantasiajoukkueen tulokseen. Pelaajien saludohinta on määritetty sekä edelliskausien suoritusten että ammattianalyytikkojen arvioiden pohjalta.

Säännöt ovat seuraavat:
- Sekä A- että B-sarjan pelaajista on valittava täsmälleen 5 pelaajaa joukkueeseen (eli yhteensä 10)
- A-sarjan pelaajaostoksiin on käytettävissä 50 saludoa, B-sarjan 45 saludoa
- Yhdestä liigajoukkueesta voi valita vain yhden pelaajan
- OFKL:n voittaa se joukkue, jonka kaikkien A-sarjan pelaajien ja B-sarjan pelaajien yhteenlaskettu pistemäärä on suurin runkosarjojen päättyessä (mahdollisia jatko/playoff-pelejä ei siis lasketa pisteisiin)

Tänä vuonna käytetään OFKL-pisteiden laskemiseen lähes samaa kaavaa kuin edelliselläkin kaudella, eli määräävänä tekijänä on heiton pistemäärä suhteessa kentällä oleviin kyykkiin. Toisin sanoen, mitä enemmän poistaa kyykkiä suhteessa kentällä oleviin kyykkiin, sitä paremmin pelaaja suoriutuu. Tälläkin kaudella haukien viskely tuottaa miinuspisteitä, joten tarkkuus ja pommitusvarmuus ovat arvossaan pelaajia valitessa. Lisätietoa pistelaskusta.

Ilmoittautuminen on päättynyt.